Kvällens resultat

Kristiandstads IK - BIK Karlskoga 1-2
Ett mål ifrån rätt reslutat, jag tippade på ett kryss i matchen och var ju inte överdrivet långt bort. En uddamålsvinst för gästerna, inte ett jätteförvånande resultat.
 
HC Vita Hästen - Tingsryds AIF 2-3 efter straffar
Jag trodde på en jämn match med en uddamålsvinsy för hemmalaget. Ja, nog blev det en uddamålsvinst minsann men det var Tingsryd som efter 28 straffar drog det längsta strået!
 
Almtuna IS - AIK 3-2 efter straffar
Jag var visst helt ute och cyklade här, trodde knappt att AIK skulle ha en chans men Stockholmslaget åkte upp och plockade en poäng. Det är alltid bättre en noll, men det hjälper dem inte uppåt i tabellen, frågan är hur länge det här får pågå innan något drastiskt sker i klubben? Kan ju lova att jag inte har en överlycklig man här hemma..
 
Västerås IK - Västerviks IK 0-3
Här tyckte jag inte att det rådde några tvivel, Västerås skulle plocka poäng. Jag trodde inte på att Västervik skulle åka och nolla Västerås, men HockeyAllsvenskan är ju möjligheternas serie!
 
Karlskrona HK - Mora IK 4-2
Min magkänsla hade fel, ingen bortavinst och statistiskt en hyfsat jämn match men eftersom jag inte sett matchen kan jag inte uttala mig om det och statistiken säger inte alltid mycket om hur spelet på planen sett ut. 
 
Södertälje SK - Timrå IK 3-1
På förhand borde Timrå tagit den här matchen men precis som jag skrev i matchtippningen var det Södertälje som stod som vinnare ikväll. Hjelm klev in och gjorde assist på 2-1 målet, är det vändningen för SSK eller bara en lyckosam kväll?