Karlskoga bröt Björklövens segersvit

Period 1
Första perioden slutar 1-1, vilket känns som rättvist.
Karlskoga inleder matchen med fart men Björklöven hänger med och gör till det stora hela en bra första period. Det är främst slarv som straffar Björklöven och gör att man många gånger måste starta om i egen zon med stundtals för många felpas. Matchens första mål kommer från Lucas Sandström som sätter 0-1 efter en målvaktstabbe av Engalage som är bakom mål, tappar puck och ger Sandström tom kasse att lägga in ledningsmålet i. Det ska även tilläggas att detta mål kom när Björklöven hade boxplay mot seriens bästa powerplay lag.I nästa boxplay spelar Björklöven inte lika bra och låter Karlskoga kvittera till 1-1 lite för enkelt när man lämnar Valkvae-Olsen alldeles för ostörd och han kan enkelt trycka in 1-1.
Björklöven fick chansen i powerplay 1 gång under perioden men man hade ett väldigt osäkert powerplay som inte resulterade i något mål.
Överlag bjöd perioden på rolig hockey och Björklöven har klart tagit ett kliv framåt i spelet.

Period 2
Andra perioden slutar 1-0
Den här perioden är Karlskoga det bättre laget. Björklöven slarvar mycket mer än i första och har svårt att hänga med i Karlskogas spel vilket resulterar i att det bara blir flängigt och man får inte riktigt till något ordentliget. Karlskogas 2-1 mål kommer ganska snabbt i första perioden efter ett hårt skott från blå som Carl Berglund sedan enkelt kan styra in. Björklöven har perioden igenom ett rörigt försvar och det förlorar man mycket på. Vi ger Karlskoga alldeles för många chanser till anfall men behöver själva jobba flera gånger hårdare för att få komma ner i deras zon.
Även här får Björklöven en chans i powerplay som man inte förvaltar väl. Fernström gör dock riktigt bra ifrån sig i målet och räddar laget vid flertalet lägen.

Period 3 2-1
 Tredje perioden slutade
Då min kropp sa ifrån har jag personligen inte sett tredje perioden och kommer således inte att ge några egna tanka om spelet i denna period.