Banderollen

Idag satt en banderoll uppe i klacken. Texten lyder; "Värva Lindskoug! Innan det är för sent"
Jag har hört både på plats och på twitter att folk kommenterar den här banderollen och det är dags att den får en ordentlig förklaring.
Banderollen kom inte upp under matchen den satt där redan från början och den var med redan ner till Norrköping när Björklöven spelade mot Vita Hästen. Den var med innan Björklöven hade vunnit en enda match och målvakterna hade en räddningsprocent under 85%. Den har varit med sen dess och det var då den gjordes.
Banderollen är inte på något som helst riktad till Adam Werner, han har gjort en fantastisk resa sedan matchen i Norrköping och visat att han är en bra målvakt. Innan dess visade varken han eller Lundström på något som kändes tryggt inför säsongen. Denna banderoll är ett budskap riktat till sportchef Daniel Johansson.
Trots att Werner höjt sig flera nivåer finns fortfarande banderollen kvar därför att;
Björklöven har två målvakter som inte övertygat förrän i 6e omgången. Den enda målvakt som imponerat är ett lån från Färjestad som är 19 år gammal, det är fantastisk av honom. Problemet är vad har vi i båset? En målvakt som inte övertygat sedan säsongen startade, inget som Werner i dagens läge har att tävla emot. En målvakt behöver precis som utespelarna en utmaning att inte alltid vara given, man behöver någon som håller. nästan samma nivå som en själv för att ha ett driv att utvecklas, att ha någon att "tävla" emot. Werner har just nu inte det. Vi behöver få in en övertygande målvakt som kan utmana Werner, och vem önskar man sig då? Jo, ganska naturligt Kevin Lindskoug som redan har två säsonger i Björklöven, bor kvar i Umeå och fortfarande inte har nytt kontrakt med någon klubb.
Så nej, banderollen är inte något som uppkom nu.
 
Och för er vetskap, den där "stockholmaren" som gjort banderollen är jag.