Onsdag och full omgång

Idag är det dags för en riktig hockeyonsdag när det är full omgång i HockeyAllsvenskan. 
 
Tingsryds AIF - IF Björklöven
Lövenbrudens matchtips: 1
Björklöven har nog chockat många i inledningen och som Björklövare vet man inte riktigt hur man ska handskas med känslorna som starten har gett.  Senaste matchen mot Vita Hästen visade dock tecken på att laget är nere i en svacka, spelet satt inte riktigt trots att man fick med sig 3 poäng. Nog för att de säkert fått höra efteråt hur spelet egentligen såg ut tror jag inte att man hunnit ställa om så pass att man åker ner till Tingsryd och vinner. Tyvärr tror jag att man förlorar ikväll och även om spelet som man hade mot Vita Hästen inte kommer hålla i sig. Björklöven väljer även att sätta Mattias Pettersson i målet och det ska bli spännande att se vad han kan göra ikväll.
 
Mora IK - HC Vita Hästen
Lövenbrudens matchtips: X
Svårtippad match, båda lagen har öppnat svagt och det skiljer enbart en poäng mellan lagen. Här tror jag att båda lagen har lika stor chans till poäng och att Mora inte kommer dra någon större nytta av att man har hemmafördel. Lika efter full tid och Moravinst efter straffar tippar jag inför denna drabbning.
 
Södertälje SK - Kristianstads IK
Lövenbrudens matchtips: 2
Södertälje startade säsongen knackit men efter två nyförvärv och en ny tränare trodde jag att laget skulle komma igång men det föll lika fort igen och man har inte lyckats hitta et vinnande koncept för att vinna matcher. Ikväll ställs man mot ett Kristianstad som trots att de är nya ligger 10 poäng före SSK. Mitt tips för ikväll är uddamålsvinst till Kristianstad, möjlgtvis lika efter full tid som Kristianstad sen tar på övertid.
 
 
Karlskrona HK - Almtuna IS
Lövenbrudens matchtips: 1
Almtuna åker idag till Blekinge för att möta Karlskrona, men jag tror det blir en tuff bussresa hem igen. Min magkänsla säger att Almtuna inte har så mycket att hämta ikväll. Sedan vinsten mot AIK har Uppsalalaget två förluster och jag tror att kvällen bjuder på den tredje. 
 
MODO Hockey - Västerås IK 
Lövenbrudens matchtips: 1
Här var en betydligt lättare match att tippa. Oavsett  hur mycket det svider så är MODO på gång, de tog sin tionde raka trepoängare mot Löven i lördags och det går inte att förneka att de har hittat ett vinnande koncept. Med de spel de visade upp i lördags ser jag inte mycket som tyder på att de skulle tappa poäng ikväll även om jag tror att Västerås kommer göra det svårt för MODO.
 
AIK - Timrå IK
Lövenbrudens matchtips: 1
AIK har absolut inte lyckats få något att stämma den här säsongen. De ligger sist i serien och snittar inte ens en poäng per match. Ikväll möter man ett Timrå som startade säsongen riktigt starkt men som senaste matcherna har börjat tappa formen. Är det någon gång AIK ska börja vända och vinna matcher tror jag det är ikväll.
 
Västerviks IK - BIK Karlskoga
Lövenbrudens matchtips: 2
Precis som MODO har BIK hittat ett vinnande koncept och man är, trots några fler matcher spelade, serieledare för tillfället. Ikväll ska man ner till Småland och möta ett Västervik som ligger 20 poäng bakom. BIK ska vara det starkare laget ikväll och ska inte ha problem att plocka med sig poäng hem ikväll.