Dagens omgång i HockeyAllsvenskan

Ny vecka, nya matcher och idag är det nästan full omgång i HockeyAllsvenskan. Det är enbart AIK - Björklöven som inte spelas idag, utan den matchen spelas under morgondagen. Det betyder att vi har 6 fantastiska matcher att se framemot idag.
 
IK Pantern - BIK Karlskoga
Malmö Isstadion, Nedsläpp 19.00
Lövenbrudens matchtips: 1
Idag har Pantern sin chans på de första poängen på hemmaplan denna säsong. Laget kommer stärkt efter en övertidsvinst mot MODO senast. Efter förlusten mot Mora reste sig Karlskoga och tog senast 3 poäng mot Västerås.
Mitt tips är på Pantern denna match, även om Karlskoga ska vara det bättre laget i det långa loppet.
 
Tingsryds AIF - HC Vita Hästen
Nelson Garden Arena, Nedsläpp 19.00
Lövenbrudens matchtips; 1
Vita Hästen blev senast nollade på hemmaplan av Oskarshamn, nu är det dags att ta sig an nästa Smålandslag. Ett Tingsryd som kommer från en 4-5 vinst mot Björklöven. En vinst där man kom igen trots att man låg under två gånger.
Jag tror att denna matchen blir en för svår nöt för Hästen att knäcka, och att man får ta nya tag till nästa match.
 
VIK Västerås HK - Timrå IK
ABB Arena Nord, Nedsläpp 19.00
Lövenbrudens matchtips; X
En svårtippad match som kan dra åt båda hållen. 
Västerås ligger sist i serien med 0 tagna poäng samtidigt som Timrå är ett av 3 lag som tagit fullpott än så länge.
 
Mora IK - Almtuna IS
Smidjegrav Arena, Nedsläpp 19.00
Lövenbrudens matchtips; 1
Även här har vi en svårtippad match som kan luta åt båda hållen. Det är än tidigt på säsongen och lagen har inte riktigt hunnit sätta sin prägel på allting än, vilket gör alla små detaljer så mycket viktigare så här i början. Därför ligger mitt tips i denna matchen på hemmalaget.
 
IK Oskarshamn - MODO Hockey
Be-Ge Hockey Center, Nedsläpp 19.00
Lövenbrudens matchtips: 1
Efter att ha tagit emot Björklöven i premiären fortsätter man med nästa norrlandslag i form av MODO. Oskarshamn har så här långt imponerat och visat att man inte ska räkna bort smålandslaget. Jag tror att de har alla verktyg som behlvs för en vinst ikväll. MODO kommer dessutom till matchen med en 2-3 förlust på övertid mot Pantern i ryggen.
 
Södertälje SK - Västerviks IK
Scaniarinken, Nedsläpp 19.00
Lövenbrudens matchtips; 1
Västervik tog en stark vinst senast mot Almtuna hemma, men idag står man för en klart tuffare utmaning när man möter Södertälje borta. Även om lagen fått känna på varandra i AllEttan och Kvalserien tror jag att poäng i Södertäljes borg kommer bli en för svår uppgift. Södertälje har dessutom inlett starkt och har hittils inte en enda förlust. Fortsätter man ta poäng även ikväll?