Året 2015: Från Skånelövet till Lövenbruden

Nu när det bara är timmar kvar på detta året är det dags att titta tillbaka. Vad har egentligen hänt under 2015?
Jag började året som Skånelövet men jag avslutar det som Lövenbruden. Här är några av dem saker som format mig och den här bloggen under 2015
 
Januari:Jag var och såg Rögle - Björklöven i Ängelholm och blev där intervjuad till Lövenmagasinet. 
 
Februari: Björklöven säkrade sin plats i slutspelsserien och jag var och såg AIK - Björklöven på Hovet. Jag blev invald som ordförande till styrelsen i min lokalavdelning inom Svenska Kyrkans Unga
 
Mars: Björklöven spelade slutspelsserien och missade direktkvalet med en hårsmån. Jag var även och såg Rögle - Björklöven i Ängelholm.
Jag avslutade även en 2 år lång förlovning och flyttade till internatet på Folkhögskolan jag gick på
 
April: Min gamla blogg Skånelövet la ned och jag blev invald i Distriktsstyrelsen för Svenska Kyrkans Unga i Lunds stift
 
Maj: 
 
Juni: Jag avslutade mina gymnasiestudier, flyttade tillbaka till Stockholm och tog mitt körkort
 
Juli: Denna bloggen tog sin början och jag som tidigare varit Skånelövet blev Lövenbruden
 
Augusti: Jag blev invald i valberedningen för Svenska Kyrkans Unga på riksnivå. Träningsmatcherna börjar och Björklöven möter Skellefteå i sin första träningsmatch som man vinner efter straffar.
 
September: Hockeysäsongerna börjar i Sverige och väntan är över. Jag är i Norrköping och ser Vita Hästen . Björklöven. 
 
Oktober: Min bästa vän fyller 20 år. Jag krockar med bilen och skadar min axel ordentligt (den är fortfarande skadad) men är samma kväll iväg och ser Almtuna - Björklöven i Uppsala. Är även iväg och ser Västerås - Björklöven några dagar senare. Jag får även min oerhört fina matchtröja som är signerad av laget och även tryckt med bloggens namn på baksidan.
 
November: Jag får ett vikariat på en förskola men blir snabbt sjukskriven då min axel inte klarar av arbetsuppgifterna. Jag ser AIK - Björklöven på hovet och senare även Leksand - Björklöven där den jobbiga resan tar sin början efter en jobbig upplevelse. 

December: Jag fyller 20, är iväg och ser Vita Hästen - Björklöven. Jag är även i Umeå och ser min allra första hemmamatch med Björklöven i T3 Center och när jag kommer upp har fått en hälsning av Björklövens tränare på matchbiljetten. 
 
Det här har varit ett fantastisk år och jag vill tacka alla er som följt bloggen under hösten. Ni är guld värda. Ett stort tack till alla som stöttat och visat uppskattning till bloggen.
Mitt nyårslöfte inför 2016 är att göra ett ännu bättre arbete med bloggen och jag hoppas ni finner läsningen här trevlig under våren. Vad är ditt nyårslöfte?