Det första hockeyminnet

Tidigare i vår, inför att min dotter skulle födas fick jag ett matchprogram från min morfar. Ett matchprogram från Södertälje SK - IF Björklöven den 3 mars 1996, vilket var min allra första hockeymatch. Ett minne som är fantastiskt roligt att ha nu 21 år senare. Jag personligen minns inte en enda liten detalj från denna match, vilket kan bero på att jag var 2,5 månad när matchen spelades. Inte heller minns jag mycket från min första NHLmatch som jag såg i Florida 1998.
 
 
Mitt första riktiga hockeyminne kommer från Djurgårdens IF - IF Björklöven den 9 januari 2001. Jag minns inte allt, men jag minns chipsen, varför försvann de? Vem vill inte ha tillbaka dessa fantastiska chips? Jag minns att jag var där med min morbror, som sedan gjorde en tavla till mig med chipspåsen och matchbiljetten. Jag minns att det var så roligt att få se Björklöven, men framförallt minns jag hur coolt jag tyckte det var att få se Sasja med egna ögon. Jag ser fortfarande tillbaka på detta med ett leende, det var den riktiga starten på mitt hockeyintresse och min kärlek till Umeås gröngula stolthet. 
Nu är jag spänd på att få höra, vad är ert första hockeyminne? Det är ändå något alldeles extra med det där första minnet så låt oss nu dela med oss av våra historier till varandra.